skijanje

ITA – AUT – SLO skijanje br.1 – ski safari!!!

AUT-ITA-SLO EXLUZIVNO!!! 

Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp

Bled – hotel PARK 4* luxury
07-15. januar 2024.

U terminu 07 – 15. januara 2024. , naš klub na Bledu organizuje jedinstveni ski safari skijaški kamp gde svi imaju mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipass i to: Kranjska Gora, Cerkno, Soriška Planina, Stari vrh (SLO), Tarvisio, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra, Sauris, Sappada(ITA), 3Laendereck, Goldeck, Weissensee, Petzen (AUT). Smeštaj je u hotelu PARK 4* luxury na Bledu. Usluga je na bazi polupansiona na bazi švedskog stola koji je „za pamćenje“ zbog svoje velike raznovrsnosti i kvaliteta.

Šestodnevni Slovenian Alps skipass omogućava skijanje u bilo kom od navedenih ski centara sa jedinstvenom skipass karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Mogućnost korišćena jednog od najluksuznijih wellness i spa centara na Bledu u hotelu Rikli. Živa spa centar vam nudi bazenski kompleks sa toboganom, unutrašnju i spoljašnju finsku saunu, zagrejane kamene ležajeve u saunama, dnevne wellness programe, anticelulit programe, 3 turske saune, 3 finske saune…

Broj mesta ograničen!!!  

 

PROGRAM PUTOVANJA

7.jan nedelja/01.dan –  Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima (23.30h). Dolazak u prepodnevnim satima u Ljubljanu (pauza obilazak).

8.jan ponedeljak/02.dan Dolazak na Bled u hotel oko 14h zavisi od zadržavanja na granici. Smeštanje u hotel (ulazak u izabrane sobe). Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

9 jan utorak/03 dan –  Doručak u hotelu. Odlazak na skijalište. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Tarvisio, Sella Nevea, Arnoldstein, Goldeck). Koordinator kampa će zajedno sa odraslima odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika i sl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera. Šest dana za skijanje 9,10,11,12,13 i 14 januar 2024.

14.jan nedelja/08.dan – Doručak u hotelu. Odlazak na  skijalište. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

15.jan ponedeljak/09.dan – Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

 

CENA  aranžmana uključuje skipass

* deca 0-6 godina – 180 evra / dele krevet sa roditeljima
* deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima (odnosno sa dve odrasle osobe) – 550 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca ili sa 1 roditeljem) – 680 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 750 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 780 evra.

Ukoliko se ne koristi skipass cena aranžmana se umanjuje za 100 evra odrasli, deca 50 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu tj. ski škola – za svu decu (od 7 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi 180 evra ukupno za 6 dana obuke (za najmanje 5 prijavljenih polaznika).           Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva  4 časa ski obuke (pre podne 2 časa i posle pauze/ručka 2 časa)

Cena aranžmana uključuje:

# Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad (cena se ne umanjuje za sopstveni prevoz).
# Šest polupansiona u hotelu Park (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog postoje     2 opcije-  prva,izlazak poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima obezbeđen late check-out i druga ukoliko bude novih gostiju hotel će obezbediti adekvatan prostor ili određen br. soba gde ćemo odložiti stvari do povratka sa skijanja).
# Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf  Rikli (udaljenost      5 min hoda od hotela Savica).
# Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
# Sve neophode transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
# Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.

Cena ne uključuje:

# Boravišnu taksu 3,13 evra po danu ukupno 18.78 evra plus 1 evro prijava boravka, plaćate samostalno u hotelu
# Putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom

# ski opremu

Broj mesta ograničen!       

prijave i uplate najkasnije do 14.dec 2022.g

064 65 21 282 dr Bogdan Tomić

 

Exkluzivno ski safari Italija Austrija Slovenija

SLOVENIJA-ITALIJA-AUSTRIJA
Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp
Bled – lux hotel Park****
03-10. januar 2018.

U terminu 03 – 10. januara 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, Champ 07 na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu skipasa Slovenski Alpi i to: Krvavec (SLO), Vogel (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Kanin – Sella Nevea (SLO – IT) i Arnoldstein (A). Smeštaj je u lux hotelu Park**** na Bledu (hotel Park je luksuzni hotel grupacije hotela Sava i jedan je od najboljih hotela na Bledu). Usluga je na bazi polupansiona. Svi učesnici ovoga programa imaju mogućnost opcionog ručka na svim skijalištima u kojima se bude skijalo, po beneficiranom cenama.

Šestodnevni Slovenian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od navedenih šest ski centara sa jedinstvenom skipas karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva 4 časa ski obuke (2 časa prepodne i 2 časa popodne). U međuvremenu, deca su na skijalištu pod nadzorom trenera ili slobodno skijaju sa roditeljima.

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan – 03.januar: Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Ljubljanu u popodnevnim satima. Dvočasovno šetanje i razgledanje centralnog dela slovenačke prestonice.
Dolazak na Bled u kasnim popodnevnim satima. Smeštanje u hotel Park (ulazak u izabrane sobe). Rentiranje ski opreme za one koji nemaju sopstvenu ski opremu. Slobodno vreme. Večera u hotelu. Noćenje.

02-06.dan – 04-08.januar: Doručak u hotelu. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi ski, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin – Sella Nevea i Arnoldstein). Koordinator kampa će odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika isl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera u hotelu.

07.dan – 09.januar: Doručak u hotelu. Odlazak na izabrano skijalište (jedno od 6 skijališta koje je u sistmu skipasa Slovenski Alpi). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

07.dan – 10.januar. Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

CENA kompletnog aranžmana za one koji ne učestvuju u ski kampu (ne koriste uslugu ski škole u okviru kampa):

* deca 0-6 godina – 100 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima – 355 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca) – 420 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 499 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 515 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu – za svu decu (od 6 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi 50 evra.

Ukoliko se ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje:
deca osnovna škola – 70 evra; srednjoškolci – 80 evra; odrasli – 110 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se kompletno u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za – 25 evra.

Cena skijaškog kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad.
– Šest polupansiona u hotelu Park (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima – obezbeđen late check-out).
– Korišćenje bazena i dodatnih sadržaja u hotelu Park 4*
– Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf (udaljenost 2 min od hotela Park).
– Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
– Sve neophone transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
– Izlet u Ljubljanu – dvočasovni obilazak centralnog dela Ljubljane.
– Participaciju za skijaški kamp, odnosno ski školu za decu u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 4 časa ski obuke dnevno).
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.
Cena ne uključuje:
– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godina) 24 evra, za svih 7 dana boraka. Plaća se pre polaska.
– Opcionu doplatu za 6 ručkova na samim skijalištima na kojima se bude skijalo u okviru programa. Ručkovi će biti unapred organizovani, a cene beneficirane za našu grupu – iznose 5-7 evra u zavisnosti od konkretnog skijališta. Plaćanje je na licu mesta u samim restoranima.
– Opcionu doplatu za poslednju, sedmu večeru u hotelu (ne spada u uslugu 6 polupansiona), neposredno pred povratak – po beneficiranoj ceni od 10 evra (gosti sami plaćaju na recepciji hotela).
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Polaznici ovog programa nisu u obavezi da rentiraju opremu, ukoliko poseduju sopstvenu.

Prijave i uplate do 25.decembra 2017

064 65 21 282 Bogdan

Revolution Slider Error: Slider with alias aktuelnost-2017-slovenija not found.
Maybe you mean: 'aktuelnost-tara2014' or 'aktuelnost-2014-nasi-sportisti-izlaze-na-borilista' or 'aktuelnost-2014-lavovi-za-prave-vrednosti' or 'aktuelnost-2014-novogodisnji-festival-odbojke' or 'aktuelnost-2014-izbori-sportiste-tima-i-trenera-za-2014-godinu' or 'aktuelnost-2014-donacija-novodisnjih-paketica-za-decje-selo'

Skijanje za celu porodicu u Sloveniji od 7-15 jan 2017.godine

Drugari počelo je prijavljivanje za skijanje na Alpima; Krvavec u terminu od 07.jan do 15.jan 2017. Idealan program za grupe dece osnovnih i srednjih škola kao i porodica ljubitelje zimskih sportova.

Odličan smeštaj u termama Snovik koje pružaju jedinstveni oporavak nakon celodnevnog skijanja u termalnim bazenima( tem. vode 32c do 36c).

Smeštaj je u novim sobama  sličnim stanovima po opremljenosti tako sobe poseduju automatsku klimu,podno grejanje, kuhinju,tv,fen,wi-fi.. što pruža pravi užitak sedmodnevnog boravka.

Skijaški centar s najlepšim pogledom ima odlično uređene skijaške staze na nadmorskoj visini od 1450 m do 1971 m, što pruža odlične uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu. Nudi 30 km odlično uređenih skijaških staza te garantuje i 100 skijaških dana u svakoj sezoni. Staze su dinamične, po težini raznolike, primerene kako za rekreativne i profesionalne skijaše, tako i za skijaše početnike.

Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa.
U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Cene i program pogledajte u nastavku

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan – 07.januar 2017. (subota): Polazak grupe iz Beograda i Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima.
02.dan – 08.januar: Dolazak i smeštanje u apartmane Termi Snovik, nakon čega sledi odmor. Razonoda i korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa termi. Polazak na Krvevec kako bi se odabrala i rezervisala ski oprema u ranim popodnevnim satima. Povratak u Snovik u večernjim satima. Večera. Noćenje.
03.dan – 09.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u Snovik. Večera. Animacija i društvene igre na bazenu za decu.
04.dan – 10.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje i ski obuka prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Večera. Korišćenje bazena.
05.dan – 11.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Treći dan ski obuke i rad sa decom, prema programu ski kampa. Nakon skijanja, povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za korišćenje bazena.
06.dan – 12.januar: Doručak. Odlazak na Krvavec. Skijanje na Krvavecu i  ski obuka, prema utvrđenom programu ski kampa. Nakon povratka sa kampa, sledi večera i slobodno vreme za vodene sportove.
07.dan – 13.januar: Doručak. Odlazak u ski centar Krvavec. Peti dan ski obuke i rad sa decom, a prema postavljenom programu ski kampa. Povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za bazen.
08.dan – 14.januar: Doručak. Odlazak u Krvavec. Poslednji, šesti dan ski obuke, prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Organizovana dodela diploma i nagrada za decu. Opciona večera (ukoliko želi da se večera pred put). Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.
09.dan – 15.januar: Dolazak u Beograd, Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

Cena za polaznike SkiBus ski kampa:
Pojedinačna cena za decu koja učestvuju na kampu iznosi: 379 evra.
Cena se odnosi samo na decu koja idu u osnovne škole. Za stariju decu, srednjoškolce, cena se uvećava za 60 evra i iznosi 439 evra.

Cena kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Snovik – Beograd.
– Šest polupansiona sa punih 7 dana boravka u apartmanskom naselju Terme Snovik. Ulazak u smeštaj u ranim jutarnjim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana je kasno popodne, tek nakon završenog skijanja.
– Šestodvevni skipas za skijalište Krvavec.
– Sve neophone transfere do skijališta.
– Korišćenje bazena i termalnog kompleksa Termi Snovik.
– Jedinstvenu metodologiju ski obuke dece u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 7 sati dnevno). Deca će biti podeljena u homogene grupe (maksimalno 10 polaznika) i sa njima će raditi njihovi mentori – instruktori skijanja sve vreme boravka na planini. Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe!
– Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 24 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Opciona večera zadnjega dana u Snoviku (nakon povratka sa skijanja a pre polaska za Beograd) – 8 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu doplatu, neophodno je da istu uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu „Krvavec“ na Krvavecu (na samoj stazi) – 36 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Rentiranje opreme se plaća vodiču u autobusu prilikom plaska.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu iz osnovnih škola i mlađu koja ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa i rada sa instruktorima, cena aranžmana je 310 evra.
Za srednjoškolce ovakav aranžman košta 370 evra.
Pojedinačna cena kompletnog aranžmama za odrasle (koji prate decu) iznosi 399 evra.

Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom i mestom u busu – 69 evra.
Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom na sopstvenom prevozu – gratis.

Ukoliko ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -40 evra; srednjoškolci -75 evra; odrasli -90 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -35 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.

Revolution Slider Error: Slider with alias aktuelnosti-2016-ski-kamp not found.
Maybe you mean: 'aktuelnost-tara2014' or 'aktuelnost-2014-nasi-sportisti-izlaze-na-borilista' or 'aktuelnost-2014-lavovi-za-prave-vrednosti' or 'aktuelnost-2014-novogodisnji-festival-odbojke' or 'aktuelnost-2014-izbori-sportiste-tima-i-trenera-za-2014-godinu' or 'aktuelnost-2014-donacija-novodisnjih-paketica-za-decje-selo'

Skijali smo,družili se i uživali !!!

Naši sportisti i njihovi roditelji boravili su u Sloveniji (Krvavec) na jednom od najlepših skijališa od 10 do 18 januara. Oni koji su na put krenuli ne znajući da skijaju vraćaju se sa medaljom oko vrata i diplomom o položenom prvom kursu skijanja i uspomenom spuštajući se sa vrha skijališta (2.000m nadmorske visine). Ostali „znalci“ su prelazili i do 50km dnevno obilazeći sve staze i vrhove predivnih Julijanskih Alpa skijališta Krvavec.

Sa našim početnicima ski obuku radio je  Dr IGGY Igor Todorović dance zvezda 90-ih (Hit OČI BOJE DUGE). Pokazao je  veliko umeće i profesionalizam u radu sa najmlađima i na najbolji mogući način uveo ih u svet skijanja.

Nakon skijanja smo se opuštali u termalnim vodama Snovika (bazeni temp vode 32-36c).

Citat jedne devojčice koja je položila prvi kurs skijanja „Skijanje je bolje od mora,klizanja i vožnje bicikla“.

Naš skijaš Andrej Balint je nakon povratka iz Slovenije proslavio svoj 10-ti rođendan i poželeo je tortu sa svojim likom u skijaškoj opremi (sliku možete videti  u slajdu).

I za kraj citiramo jednog tatu koji je skijao sa nama „Program je toliko sadržajan tj.kvalitetan da nemam kada kafu da popijem“

Počelo prijavljivanje za Ski-kamp Krvavec, Slovenija – januar 2016.

U terminu 11. – 17. januar 2016. tokom dečijeg zimskog raspusta, naš klub na Krvavecu organizuje u saradnji sa SkiBusom svoj tradicionalni dečiji ski kamp. Read More

Zimski ski-kamp – Krvavec, Slovenija 2015.

Naš klub od ove godine organizovano vodi na skijanje sve ljubitelje prirode i zimskih sportova.
Trenutno se nalazimo na „Krvavecu“ (Slovenija) i zaista uživamo!

Kada se vratimo pričaćemo svima kako smo se proveli! 🙂