ski kamp

ITA – AUT – SLO skijanje br.1 – ski safari!!!

AUT-ITA-SLO EXLUZIVNO!!! 

Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp

Bled – lux hotel Savica****
08-14. januar 2020.

U terminu 08 – 14. januara 2020. tokom dečijeg zimskog raspusta, Champ 07 na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipass i to: Krvavec (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (ITA), Arnoldstein, Goldeck (AUT). Smeštaj je u lux hotelu Savica**** na Bledu. Usluga je na bazi polupansiona. Večera je restoranu Rikli Balance (50m) ili Panorama (200m od našeg hotela) koji se nalazi na samom jezeru.

Šestodnevni Slovenian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od navedenih ski centara sa jedinstvenom skipas karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Mogućnost korišćena jednog od najluksuznijih wellness i spa centara na Bledu. Živa spa centar vam nudi bazenski kompleks sa toboganom, unutrašnju i spoljašnju finsku saunu, zagrejane kamene ležajeve u saunama, dnevne wellness programe, anticelulit programe, 3 turske saune, 3 finske saune…

Broj mesta ograničen!!!  

Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva  4 časa ski obuke (pre podne i posle pauze/ručka)

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan –  Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima (23.30h). Dolazak u prepodnevnim satima u Begunje u fabriku skijaške opreme ELAN (obilazak muzeja). Dolazak na Bled u hotel oko 14h zavisi od zadržavanja na granici. Smeštanje u hotel (ulazak u izabrane sobe). Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

02-06.dan –  Doručak u hotelu. Odlazak na Krvavec rentanje opreme. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Tarvisio, Arnoldstein, Goldeck). Koordinator kampa će odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika i sl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera.

07.dan – Doručak u hotelu. Odlazak na  skijalište. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

08.dan – Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

CENA kompletnog aranžmana uključujući boravišnu taksu (19 evra odrasli, deca 7-18 god 7,5 evra i od 0-6 godina free) i za one koji ne učestvuju u ski kampu (ne koriste uslugu ski škole u okviru kampa):

* deca 0-6 godina – 140 evra.
* deca 7-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima (odnosno sa dve odrasle osobe) – 395 evra.
* deca 7-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca) – 475 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 555 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 590 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu – za svu decu (od 6 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi 105 evra

Ukoliko se ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje:
deca osnovna škola – 75 evra; srednjoškolci – 85 evra; odrasli – 120 evra.

Cena skijaškog kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad (cena se ne umanjuje za sopstveni prevoz).
– Šest polupansiona u hotelu Savica (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima – obezbeđen late check-out).
– Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf (udaljenost 1 min od hotela Savica).
– Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
– Sve neophone transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.
Cena ne uključuje:
– Putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, cena 7-dnevnog za mlađe od 19 god je 8 evra a za starije 12 evra (u koliko želite da uplatite neophodno je da nam dostavite sledeće podatke: ime i prezime, jmbg, adresu i br pasoša)
– Opcionu doplatu za poslednju, sedmu večeru u hotelu (ne spada u uslugu 6 polupansiona), neposredno pred povratak – po beneficiranoj ceni od 11 evra odrasli i 8 evra deca od 6-15 godina (gosti sami plaćaju na recepciji hotela).
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 45 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Polaznici ovog programa nisu u obavezi da rentiraju opremu, ukoliko poseduju sopstvenu.

Broj mesta ograničen!!!       

Prilikom rezervacije obavezna uplata avansa u iznosu od 50%

064 65 21 282 Bogdan

 

Lavovi na snegu

Ski kamp na Julijanskim Alpima u Sloveniji (Krvavec) u periodu od 7. do 15. januara ove godine okupio je 53 člana ekspedicije različitog uzrasta, od najmlađih polaznika starosti  4  godine koji su uspešno savladali ski obuku, zatim dve starije grupe  koje su radile na usvajanju i usavršavanju tehnike skijanja kao i veliki broj roditelja ljubitelja prirode, snega, skijanja…

Uz  lepo vreme, odličan smeštaj i hranu, uređene staze i vredne instruktore naši raspoloženi i nasmejani drugari i njihovi roditelji proteklih osam dana su svakodnevno uživali tokom dana skijajući, poslepodnevne sate koristili za relaksaciju u termalnim bazenima, a u večernjim satima se družili uz igru i pesmu.

Svi polaznici kampa su uspešno savladali ski obuku nakon čega su im dodeljene medalje i priznanja.

Ovo je ujedno i pozivnica da nam se sledeće godine pridružite.

Lavovi 07 Novi Sad