ski kamp

ITA – AUT – SLO skijanje br.1 – ski safari!!!

AUT-ITA-SLO EXLUZIVNO!!! 

Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp

Bled – hotel PARK 4* luxury
07-15. januar 2024.

U terminu 07 – 15. januara 2024. , naš klub na Bledu organizuje jedinstveni ski safari skijaški kamp gde svi imaju mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipass i to: Kranjska Gora, Cerkno, Soriška Planina, Stari vrh (SLO), Tarvisio, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra, Sauris, Sappada(ITA), 3Laendereck, Goldeck, Weissensee, Petzen (AUT). Smeštaj je u hotelu PARK 4* luxury na Bledu. Usluga je na bazi polupansiona na bazi švedskog stola koji je „za pamćenje“ zbog svoje velike raznovrsnosti i kvaliteta.

Šestodnevni Slovenian Alps skipass omogućava skijanje u bilo kom od navedenih ski centara sa jedinstvenom skipass karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Mogućnost korišćena jednog od najluksuznijih wellness i spa centara na Bledu u hotelu Rikli. Živa spa centar vam nudi bazenski kompleks sa toboganom, unutrašnju i spoljašnju finsku saunu, zagrejane kamene ležajeve u saunama, dnevne wellness programe, anticelulit programe, 3 turske saune, 3 finske saune…

Broj mesta ograničen!!!  

 

PROGRAM PUTOVANJA

7.jan nedelja/01.dan –  Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima (23.30h). Dolazak u prepodnevnim satima u Ljubljanu (pauza obilazak).

8.jan ponedeljak/02.dan Dolazak na Bled u hotel oko 14h zavisi od zadržavanja na granici. Smeštanje u hotel (ulazak u izabrane sobe). Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

9 jan utorak/03 dan –  Doručak u hotelu. Odlazak na skijalište. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Tarvisio, Sella Nevea, Arnoldstein, Goldeck). Koordinator kampa će zajedno sa odraslima odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika i sl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera. Šest dana za skijanje 9,10,11,12,13 i 14 januar 2024.

14.jan nedelja/08.dan – Doručak u hotelu. Odlazak na  skijalište. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

15.jan ponedeljak/09.dan – Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

 

CENA  aranžmana uključuje skipass

* deca 0-6 godina – 180 evra / dele krevet sa roditeljima
* deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima (odnosno sa dve odrasle osobe) – 550 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca ili sa 1 roditeljem) – 680 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 750 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 780 evra.

Ukoliko se ne koristi skipass cena aranžmana se umanjuje za 100 evra odrasli, deca 50 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu tj. ski škola – za svu decu (od 7 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi 180 evra ukupno za 6 dana obuke (za najmanje 5 prijavljenih polaznika).           Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva  4 časa ski obuke (pre podne 2 časa i posle pauze/ručka 2 časa)

Cena aranžmana uključuje:

# Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad (cena se ne umanjuje za sopstveni prevoz).
# Šest polupansiona u hotelu Park (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog postoje     2 opcije-  prva,izlazak poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima obezbeđen late check-out i druga ukoliko bude novih gostiju hotel će obezbediti adekvatan prostor ili određen br. soba gde ćemo odložiti stvari do povratka sa skijanja).
# Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf  Rikli (udaljenost      5 min hoda od hotela Savica).
# Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
# Sve neophode transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
# Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.

Cena ne uključuje:

# Boravišnu taksu 3,13 evra po danu ukupno 18.78 evra plus 1 evro prijava boravka, plaćate samostalno u hotelu
# Putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom

# ski opremu

Broj mesta ograničen!       

prijave i uplate najkasnije do 14.dec 2022.g

064 65 21 282 dr Bogdan Tomić

 

Lavovi na snegu

Ski kamp na Julijanskim Alpima u Sloveniji (Krvavec) u periodu od 7. do 15. januara ove godine okupio je 53 člana ekspedicije različitog uzrasta, od najmlađih polaznika starosti  4  godine koji su uspešno savladali ski obuku, zatim dve starije grupe  koje su radile na usvajanju i usavršavanju tehnike skijanja kao i veliki broj roditelja ljubitelja prirode, snega, skijanja…

Uz  lepo vreme, odličan smeštaj i hranu, uređene staze i vredne instruktore naši raspoloženi i nasmejani drugari i njihovi roditelji proteklih osam dana su svakodnevno uživali tokom dana skijajući, poslepodnevne sate koristili za relaksaciju u termalnim bazenima, a u večernjim satima se družili uz igru i pesmu.

Svi polaznici kampa su uspešno savladali ski obuku nakon čega su im dodeljene medalje i priznanja.

Ovo je ujedno i pozivnica da nam se sledeće godine pridružite.

Lavovi 07 Novi Sad