odbojka

Letnji odbojkaški kamp Kranj, SLO

U periodu od 1.-8. avgusta 2024.godine u Kranju, Slovenija održaće se odbojkaški kamp koji je otvoren za sve zainteresovane iz zemlje i inostranstva.

Više decenija tradicije i veliki broj zadovoljnih sportista govore u prilog kvalitetu rada na našim kampovima.

Prijavi se!

više informacija 064 65 21 282

dr Bogdan Tomić

 

Savetovalište IGROLOGIJA poklonilo trenerice i rančeve

 Savetovalište Igrologija je mesto gde se stiču znanja i veštine uz pomoć kojih se jačaju lični kapaciteti i postiže emocionalna stabilnost.
Sa velikom zahvalnošću primili smo poklon donaciju pred početak prvenstva od istinskih prijatelja.
Hvala Igrologiji!!!

Odbojkaški kamp Sombor 2018

 

U periodu od 2o – 27 avgusta naše odbojkašice su boravile na kampu u Somboru. Tokom boravka odrađen je 21 trening u sali , 7 na otvorenom kao i  7 časova teorije pod nadzorom trenera Branislava i Miloša. Utisak je očekivano dobar, pored sporta, devojke su imale priliku da upoznaju znamenitosti grada Sombora.

Kompanija ENERGOTEHNIKA JUŽNA BAČKA novi sponzor

Predstavnici kompanije ENERGOTEHNIKA JUŽNA BAČKA  i kluba potpisali su ugovor o sponzorstvu za sezonu 2018/19.
Sve što postoji i što se zbiva u prirodi i društvu, pokreće energija. Negde je ima mnogo i obnovljiva je, a negde je ima sve manje. Mi znamo kako je dovesti tamo gde je potrebna, na željeni način i u željenoj snazi.
Klijenti svedoče o kvalitetu, pouzdanosti, održivosti i inovativnosti koje unosimo u svoj rad i rešenja. Zbog toga je „Energotehnika – Južna Bačka“ lider u ovom delu Evrope.
Hvala gospodinu Zbiljiću, gospodinu Labusu i svim zaposlenima u kompaniji!

Uspeh lavica na turniru u mini odbojci

U Novom Sadu održan je turnir u u mini odbojci na kojem su Lavice osvojile najveci broj medalja i pehara u konkurenciji 50 ekipa.

Čestitamo trenerima i devojkama na ostvarenim rezultatima.

Marhe Voleyball Cup 2017 – ITALIA

Krajem decembra naše kadetkinje su ušestvovale na turniru Marhe Voleyball Cup 2017, koji se održava u desetak gradova Italijanske regije Marche. Iako rezultatski nismo bili uspesni (osvojeno 7. mesto), devojke su se vratile pune utisaka. Ljubazni domaćini su nas očarali gostoprimstvom, a Italija svojim šarmom, tako da ćemo sigurno učestvovati i sledeće godine.

Pobeda kadetkinja na startu prvenstva!

Još jedna ekipa ostvarila pobedu u 1.kolu. Kadetkinje su nadigrale ekipu Futoga sa 3-1 i tako najvile zanimljivu sezonu. Trener Miloš Šatora ističe da su sve devojke zaslužne za pobedu a posebno naglašava borbenost u igru za svaki poen koja je krasila naše devojke tokom meča.

Čestitamo Lavice!!!

Lavice startovale pobedom!

Na otvaranju prvenstva naše devojke su uknjižile prva tri boda u debitantskoj drugoligaškoj sezoni. Odlična i neizvesna utakmica odigrana je u Srbobranu a pobednik je odlučen tek u petom setu. Prvi set su naše devojke izgubile rezultatom 22-25, zatim naredna dva rešavaju u svoju korist rezultaom 25-19 i 25-17. Kako to obično biva dolazi do pada i četvrti set pripada domaćinu 18-25. Pored dobre igre i stručnih saveta sa klupe Branislava Rupnjaka u odlučujućem petom setu izvojevana je teška pobeda 17-15.

Čestitamo Lavice!!!

Odbojkaški kamp Sombor

U periodu od 14 do 21 avgusta odbojkašice rođene 2004. godine boravile su u Somboru na odbojkaškom kampu pod vođstvom trenera Branislava Rupnjaka. Tokom dana realizovana su tri treninga od čega dva u sali tokom kojih je rad bio usmeren na uvežbavanju tehničkih i taktičkih elemenata. U slobodno vreme devojke su bile veoma aktivne i tako je kamp pored sportske ponudio i druge oblike edukacije. Posetile su muzej, galeriju, gradsku biblioteku a tokom jednog obilaska grada srele su našeg košarkaša rođenog Somborca Nikolu Jokića koji je rado pozirao sa našim devojkama.

Nakon dobro odrađenih priprema devojke sa pravom mogu da se nadaju visokom plasmanu ove sezone.

Osvojen turnir, završetak lige, prijateljska utakmica

Na održanom turniru u mini odbojci 2004. godište ekipa Lavica 07   u sastavu Barudžija Tijana, Cimbal Jelena i Zdravković Staša osvojila je pobednički pehar pobedivši Vrbas u finalu rezulttom 2-1.

Završena je gradska liga za devojčice 5-6 razred. U poslednjem kolu Lavice su bile bolje od Voleja i pobedile rezultatom 3-0.

Najmlađi su odigrali prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz ekipe Dunav Voleya.