gimnastika

Atletsko takmičenje najmlađih

Sunce i lepo vreme iskoristili smo da se oprobamo u atletski disciplinama i pokažemo svima koliko smo sposobni daleko da bacimo, brzo da trčimo, daleko skočimo…..

 

 

Novogodišnji maskenbal

Naši najmlađi sportisti priredili su Novogodišnji maskembal i tako se zabavili zajedno sa svojim trenerima Nikolom, Ivonom i Jelenom. Predivni kostimi i mašta učinili su trening nezaboravnim.

 

Isidor „El Magico“

 

Naši najmlađi sportisti imali su priliku da se upoznaju sa Isidorom koji je ostavljao decu bez daha izvodeći mnogobrojne trikove među kojima i čuveno vađenje“ zeca iz šešira“.

 

Igre bez granica

„Kada granice ne postoje igramo se mnogo bolje“ Jokić J.

Da je sport zabava najbolje su pokazali naši najmlađi članovi. Svoju spretnost i brzinu rešavanja poligona postavljenih na atletskoj stazi Đačkog igrališta deca su uz pomoć roditelja  i trenera savladavala veoma uspešno.

 

Ježić ŽoŽo

Kao svaki pravi jež, ježić Žožo ima oštre bodlje koje prete svima, pa i njegovim prijateljima. Svi se plaše da ih ne ubode i izbegavaju ga. Niko nije želeo da se igra s njim. Žožo je bio veoma tužan zbog toga. Zato je, jednoga dana, odlučio da ukloni svoje iglice. Svi su spremno prihvatili njegovu ideju i zauzeli se da mu pomognu. Uz podršku prijatelja, Žožo kreće u avanturu zvanu: Oslobodite me bodlji!

Niko ne može ni da zamisli koliko su uporne ježeve iglice; ne popuštaju ni rezanju, ni čupanju. I dobro je što su bodljice bile takve, jer, kada se pojavio strašni vuk i pripretio zeki da će ga pojesti, bodlje su bile te koje su ga spasile. Tek tada su zeka i drugari iz dvorišta shvatili da nisu bili fer prema ježiću kada su ga izbegavali.

Ustvari, da li je moguće i zamisliti da postoji jež bez bodlji?

Zamo ko je zamišljao ježa bez bodlji, Jelena i njeni drugari u Pozorištu mladih.

Predpraznični maskembal

Naši najmlađi članovi u duhu predstojećih praznika upriličili su maskembal. Razni „likovi“ su te večeri trenirali: gusari, lekari, pčelice, super heroji, mađioničari, zeke, majstori, likovi iz zvezdanih staza, indijanci, princeze i mnogi drugi.

Poruka koju šaljemo sa treninga svoj deci : RADUJTE SE, IGRAJTE SE, SMEJTE SE…

Najbolje društvo za trening su moji mama i tata

Napravili smo jedan veoma zanimljiv trening za decu i roditelje. Deca su uživala trenirajući u društvu roditelja, a naše mame i tate pored užitka propisno su se umorili vredno radeći svaku vežbu. Veče je bilo čarobno, a društvo u sali nasmejano tokom čitavog treninga.

Do nekog novog druženja hvala mamama i tatama  !!!

Lavovi na predstavi „Suncokreti“ u Pozorištu mladih

Kažeš da ne znaš kako da nađeš sunčev zrak.

Samo poželi jako i nestaće mrkli mrak.
Kažeš da ovlada lako taj mrak u tvojoj duši.
Ja ću ti reći kako ljubav sve mrakove ruši.
Čuvaš se bola i tuge, misliš da možeš sve sam.
Pusti u srce druge i bićeš srećniji
Dobrota živi tamo u kutu tvoga srca,
Pa ga otvori samo i sijaće zraci sunca.
Nema čarobne reči ništa ne vredi da baješ,
Ono što dušu leči iz svoga srca daješ.
Mnogo te toga straši, al otkriću tajnu tebi:
Mrak se ljubavi plaši, a sunce nosiš u sebi!

Najmlađi trenirali sa omiljenom igračkom

 

Lav SportiSlav je trenirao sa našim mališanima i njihovim roditeljima.Svako dete je danas ponelo na trening omiljenu plišanu igračku koja mu je „pravila društvo „. Takođe je bila  prilika da roditelji treniraju sa svojim detetom i pokažu svoje umeće i snagu. „Nije bilo lako“ kažu neki od prisutnih roditelja ali se slažu svi da je  bilo veoma zanimljivo i korisno. Mališani su bili oduševljeni društvom tokom vežbanja koje su im pravili tata ili mama i omiljena igračka i bez imalo muke odradili trening koji je po njima „kratko“ trajao.

Trener Jelena ističe da je ovo samo početak lepog druženja i vežbanja i najavljuje već sledećeg vikenda (subota 22.okt u 11h) organizovanu posetu  pozorišnoj predstavi „Suncokreti“ na sceni  Pozorišta Mladih.

Mališani vredno treniraju

Naši najmlađi sportisti i njihovi roditelji uživaju trenirajući. Prelaze poligon sa dosta uspeha. Malo se provlače,kortljaju,vise,puze,preskaču,bacaju,penju …. Kada dođe vikend idemo na bazen gde učimo da plivamo.

Dođite da se igramo i učimo zajedno.