OPŠTA PITANJA

Obzirom da u ponudi imamo više programa evo tačnih lokacija:
Fudbal u velikoj sali (univerzitetski centar) preko puta Ekonomskog fakulteta ili kod INDEX-a, ulica dr Vase Savića 3.
Odbojka u salama na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja popularnom DIF-u, ulica Lovćenska 16. i u Sremskoj Kamenici u sali Edukonsa ulica Vojvode Putnika 87.
Košarka u salama na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja DIF-u, ulica Lovćenska 16.
Škola plivanja na zatvorenim i otvorenim bazenima SPENS-a, ulica Sutjeska 2.
Razvojno-korektivna gimnastika u maloj sali (univerzitetski centar) preko puta Ekonomskog fakulteta ili kod INDEX-a, ulica dr Vase Savića 3.
„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike u maloj sali (univerzitetski centar) preko puta Ekonomskog fakulteta ili kod INDEX-a, ulica dr Vase Savića 3.

U zavisnosti od sporta za koji se odlučite zavisi i uzrast deteta koje može da se uključi u program treninga
Škola plivanja od 3 do 99 godina
Razvojno-korektivna gimnastika od 5 do 7 godina
„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike od 2.5 do 4 godine
Fudbal od 5 do 12 godina
Odbojka od 7 do 27 godina
Košarka od 7 do 12 godina
U zavisnosti od sporta i prostora u kome realizujemo naše programe a u cilju profesionalne ponude formiramo grupe pa tako :
Škola plivanja do 5 dece maksimalno u grupi kod trenera obuke ne plivača
Razvojno-korektivna gimnastika do 30 dece maksimalno u jednoj grupi
„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike do 15 dece sa jednim roditeljem u grupi
Fudbal do 12 dece kod jednog trenera u grupi
Odbojka do 18 dece u grupi na jednom odbojkaškom terenu
Košarka do 15 dece kod jednog trenera u grupi
Ne. Program je tako koncipiran da izaberete jedan od sportova koji dete trenira vremenski koliko želite, najmanje jedan mesec.
Školu plivanja možete kombinovati sa svim sportovima.
Na žalost ne. Jedino što klub može to je da Vam predloži da dete trenira sa drugom grupom ukoliko se termini razlikuju ili mogućnost izbora drugog sporta u našem klubu.
Prelazak deteta iz jedne u drugu grupu zavisi od više faktora. Od biološkog, hronološkog, intelektualnog razvoja pojedinca, učenja i savladavanja osnovnih tehnika sportske grane, broja nedeljnih treninga… Molimo roditelje za podršku prilikom prelaska Vašeg deteta iz jedne u drugu grupu.
Novim zakonom o sportu jasno je određeno da za svako organizovano sportsko okupljanje pojedinac mora da ima potvrdu o sposobnosti tj dozvolu za treniranje koju mu izdaje lekar sportske medicine.

To praktično znači da prilikom upisa svako dete treba da preda treneru potvrdu o sposobnosti za bavljenje sportom od nadležnog sportskog lekara. Za decu predškolskog uzrasta dostaviti potvrdu lekara opšte prakse kojega ste prethodno upoznali sa vrstom nedeljnih aktivnosti vašeg deteta.
Naši članovi takmičari dužni su dva puta godišnje da se podvrgnu lekarskom pregledu.

U našem gradu postoji veliki broj ordinacija koje obavljaju sportske preglede gde možete po izboru da odete.

Pre svih obratite se matičnom treneru sa kojim se dogovorite o slobodnim brojevima (broj koji se štampa na leđa) zatim vas on uputi dalje. Kada zajedno dogovorimo veličinu i natpis na dresu poručujemo opremu. Možete poručiti komplet ili pojedinačno dres i šorts, trenericu gornji deo, trenericu donji deo, torbu. Na isporuku se čeka oko 30 dana a plaća se 50% prilikom poručivanja, ostatak po preuzimanju opreme.

Trenericu, torbu i dres kluba NISTE OBAVEZNI da kupite.

U letnjem periodu uspešno organizujemo sportski kamp na planini Tari  15. godina sa velikim brojem polaznika iz zemlje i inostranstva .

U zimskom periodu organizujemo skijaški kamp u Sloveniji (Bled). Skijamo u Itliji, Austriji i Sloveniji (Julijanski ski pass) na planini Krvavec (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (ITA), Arnoldstein, Goldeck (AUT) sa velikim brojem polaznika iz zemlje i inostranstva.

Više detalja na sekciji Kampovi.

Želimo pre svega da naglasimo da utakmice koje se obično igraju vikendom nisu obavezne i na njih dolaze isključivo deca koja to žele.

Kao klub pružamo mogućnost svakom pojedincu u zavisnosti od uzrasta i sporta da bude učesnik takmičenja u onoj meri koja njemu i njegovim roditeljima odgovara.

Fudbal učestvujemo na zimskim i prolećnim ligama na teritoriji Novoga Sada sa selekcijama svih uzrasta.
Odbojka učesnici smo svih liga od najmlađih do seniorskih u organizaciji odbojkaških savez grada, pokrajine i republike (mini odbojka, pionirske lige, kadetske lige, I i II Vojvođanska liga, II republičke lige).
Košarka učesnici smo gradske lige od njenog osnivanja, sa selekcijama svih uzrasta.

ČLANARINA

Članarina se plaća jednom mesečno, jedino se škola plivanja plaća po treningu.
Članarina za drugo dete se umanjuje 10%, dok je članarina za treće dete GRATIS.
Fudbal 4.000 din/mesec
Odbojka 4.000 din/mesec Sr Kamenica

Odbojka 4.000 din/mesec Dif
Košarka 4.000 din/mesec
Škola plivanja 450 din/trening
Razvojno-korektivna gimnastika 4.000 din/mesec
„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike 4.000 din/mesec 

Gotovinski ili preko računa.

Napomena!!!
Nakon novogodišnjih praznika, tj. posle zimskog raspusta počinjemo sa radom od 15. januara i radimo polovinu meseca. Sezonu završavamo 15. juna što je takođe polovina meseca. Shodno tome svi članovi su dužni da prilikom uplate januarske članarine uplate ceo iznos čime su uplatili pola januara i pola juna. Hvala na razumevanju.

Na svim sportovima članarinu možete uplatiti gotovinski pre ili posle svakog treninga lično treneru.

Plivanje se plaća po treningu „kada dođem tada platim“ i to na ulazu u zatvorene bazene SPENS-a (pored pulta gde se dele ključevi za kabine) na vidno istaknutom pultu kluba, iza kojeg vas dočekuju naši treneri koji vrše naplatu i usmeravaju u svlačionice.

Preko RAČUNA članarinu možete uplatit na broj tekućeg računa kluba
broj 340-11017032-32
(npr. Petar Petrović, svrha uplate – članarina za septembar mesec odbojka ili… primalac- SK Lavovi 07, iznos 4.000 din, račun primaoca 340-11017032-32

Da. Rok za plaćanje članarine za tekući mesec gotovinski ili preko računa je 10. dan u mesecu.
Klub će Vas kontaktirati kako bi zajednički uspešno rešili problem koji je nastao. Ukoliko je problem nerešiv na žalost sportista gubi status člana kluba.
Nakon novogodišnjih praznika, tj. posle zimskog raspusta počinjemo sa radom od 15. januara i radimo polovinu meseca plaćamo polovinu članarine. Sezonu završavamo 15. juna što je takođe polovina meseca.

Shodno tome svi članovi su dužni da prilikom uplate januarske članarine uplate ceo iznos čime su uplatili pola januara i pola juna.

Hvala na razumevanju.

Ne. Svaki onaj član koji trenira nema nikakvih dodatnih troškova. 
Dužni ste da platite ceo iznos mesečne članarine ukoliko ste prisustvovali najmanje jednom treningu u mesecu.
Poštovani roditelji pre svega je važno da naglasimo da svoje članstvo u klubu plaćate kako bi obezbedili nesmetan rad kluba a sportista dobio najbolju stručnu sportsku obuku i prostor za vežbanje koji mu kao redovnom članu pripada.
Sva takmičenja na kojima učestujemo se plaćaju, tj. organizator naplaćuje kotizaciju koja spada u dodatne troškove. Neka takmičenja klub u celosti plaća iz mesečnih prihoda. Za druga takmičenja delimo troškove učešća na broj učesnika jer klub nije u mogućnosti sam da snosi troškove istih.

Po sportovima prošlogodišnje učešće:

Fudbal jesenja liga kotizacija 25.000 din po ekipi, trajanje novembar-mart, 15 utakmica/ Naš klub je sa četiri ekipe učestvovao. Delimo sa brojem prijavljene dece oko 10 i klub kao 11ti tako dobijemo da za igranje 15 utakmica svaki pojedinac treba da uplati jednokratno 2.270 din za taj period
Košarka gradska liga traje od septembra do maja. Naš klub učestvuje sa tri ekipe Plaćanje se vrši pre svake utakmice za zapisničkim stolom i iznosi 2.500 din po jednoj ekipi / košarkaši su u proseku njih 8 donosili po 200 din što iznosi 1.600 din a ostatak od 900 din po ekipi je plaćao klub vikendom kada imamo utakmice.

Odbojka lige traju od novembra do maj. Naš klub učestvuje sa devet ekipa i sve troškove je prethodnih  godina sam plaćao bez učešća svojih članova.

Škola plivanja nema takmičenja.

Razvojno-korektivna gimnastika nema takmičenja.

„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike nema takmičenja.

Članarinu niste dužni da platite jedino u slučaju da sportista nije prisustvovao ni jednom treningu u mesecu.  
Ukoliko sportista zbog bolesti nije trenirao  dužni ste da platite 50% od punog iznosa članarine.

TRENINZI

Fudbal plitke čiste patike, sportski šorts i majica kratak rukav. Treniramo u sali (parket) tokom sezone je optimalna temperatura. Odbojka početnici plitke čiste patike, sportski šorts i majica kratak rukav. Takmičari duboke patike prevencija zaštite povrede skočnog zgloba. Treniramo u sali (parket) tokom sezone je optimalna temperatura. Košarka početnici plitke čiste patike, sportski šorts i majica kratak rukav. Takmičari duboke patike prevencija zaštite povrede skočnog zgloba. Treniramo u sali (parket) tokom sezone je optimalna temperatura. Škola plivanja papuče, peškir, kapa (za decu sa dužom kosom),naočare za plivanje Razvojno-korektivna gimnastika sportski šorts i/ili helanke majica kratak rukav tokom sezone je optimalna temperatura. Treniramo u sali pokrivenoj mekanom podlogom (tatami) bosi u letnjem periodu, u čarapama tokom zime. „Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike sportski šorts i/ ili helanke, majica kratak rukav tokom sezone je optimalna temperatura. Treniramo u sali pokrivenoj mekanom podlogom (tatami) bosi u letnjem periodu, u čarapama tokom zime.
Osoba koja realizuje program je sigurno najvažnija karika u lancu dete-sport-roditelj-klub. Realizovati program kojim će svi biti zadovoljni mogu samo najbolji zato takve biramo i jedni od drugih učimo. Naš klub je poznat po angažovanju vrhunskih pedagoga tj. sportskih radnika u radu sa mladim sportistima. U proteklih 16. godina u našem klubu su ostavili veliki trag treneri koji danas rade sa velikim uspehom širom sveta Nebojša Protić, Denis Janka, Milorad Krunić, Jovica Peulić, Majkel Popović, Sandra Štrboja, Svetlana Vajnberger, Petar Vukotić… i mnogi drugi. Na čelu kluba od osnivanja je prof. dr Bogdan Tomić. Trenutno angažovane trenere i njihove biografije možete pročitati u odeljku TRENERI.
Naš klub pruža usluge treniranja od 1.septembra do 15. juna
Nakon novogodišnjih praznika tj posle zimskog raspusta počinjemo sa radom od 15. januara i radimo polovinu meseca. Sezonu završavamo 15. juna što je takođe polovina meseca.
Tokom novogodišnjih praznika klub ne radi o čemu svi članovi kluba budu na vreme obavešteni.
Tokom letnjeg perioda u vreme školskog raspusta održavaju se treninzi u dogovoru sa trenerom.
Broj nedeljnih treninga zavisi od uzrasta deteta. Trajanje svih treninga je 60 minuta. Starija deca sportisti takmičari imaju organizovano pre ili posle treninga 30 minuta po dogovoru, trenera sa akcentom rada na razvoj motoričkih sposobnosti.
Fudbal 3 treninga, vikendom liga-utakmica
Odbojka 3 treninga početnici, ostali 4 treninga, vikendom liga-utakmica
Košarka 3 treninga, vikendom liga-utakmica
Škola plivanja 2 treninga
Razvojno-korektivna gimnastika 3 treninga
„Roditelj-Dete“ Program razvojne gimnastike 2 treninga
Ne. Smatramo da je  neprofesionalno ukoliko je dete naš član.
Da.

Kao što i sami znate naš kalendar rada tj treniranja se poklapa sa školskom godinom a to je period jesen-zima-proleće.

Tokom tih meseci klimatski uslovi apsolutno pogoduju za rad u zatvorenom tj sali a pogotovo za uzrast dece od 3 do 12 godina.

Programe realizujemo u salama koje su dovoljno prostrane i provetrene, dobro osvetljene, bez klima uređaja i priključene na gradsku toplanu.

To znači da tokom zimskih meseci u salama temperatura vazduha iznosi oko 18C dok tokom jeseni i proleća temperatura iznosi oko 22C. Higijenski uslovi su odlični. Sportisti imaju obezbeđene svlačionice sa toplom vodom i tuševima.

Sale: velika sala na đačkom, dve velike sale na DIF-u i mala sala na đačkom.

Da.

U svim objektima u kojima treniramo postoji udoban prostor u kojem možete sačekati vaše dete.

Da, parking ispred svih objekata postoji.
Ispred sale na Đačkom parking se ne plaća.
Ispred sale na DIF-u parking se plaća „plava zona“.
Da.

Košarkaši i odbojkaši jedanput mesečno imaju javni trening.

Gimnastičari imaju zajednički trening sa roditeljima poslednjeg treninga u mesecu.

I dalje imate pitanje?

Ukoliko postoji pitanje koje nije obuhvaćeno u pitanjima gore, slobodno nas pozovite ili postavite pitanje na stranici

Kontakt