O nama

Kada smo osnovani, šta je naša ideja i naš cilj

Počeli smo sa radom 11. aprila 2004. godine sa jasno postavljenim ciljem  POSTATI LIDER U DEČIJIM SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA, stavljajući akcenat na kreativnost programa treninga.

Svoje prvobitno ime Champigneulles 07 dobio je zahvaljujući osnivaču koji je negde u svojim sporskim uspomenama pronašao zastavicu fudbalskog kluba sa istim natpisom. Obzirom da je u ponudi bilo 7 sportova (fudbal, odbojka, košarka, razvojna gimnastka, borilački sportovi \džudo-karate\, škola plivanja, ples i šah) dodato je 07.

Ideja je bila u to vreme odgovoriti zahtevima tržišta i tako deci i roditeljima pod jednim krovom ponuditi  kompletnu sportska obuku. Za to je bilo neophodno okupiti najbolje trenere u Novom Sadu. Tako su realizatori programa sada već davne 2004. godine bili Boris Nađ, Nebojša Protić, Aleksandar Pandurov, Vesna Đurović, Sandra Štrboja, Siniša Dražić, Jovica Peulić, Aljiša Arlov, Denis Janka, Bogdan Tomić i Majkel Popović.

Logo kluba je LAV kojeg je za nas posebno dizajnirao  Zoran Janjetov koji živi i radi (crta stripove) u Parizu (Francuska).

Veoma brzo LAV je postao prepoznatljiv među Novosađanima pa odatle nosimo nadimak Lavovi odnosno Lavice.

Boje kluba su crveno-bele.

Uspešno organizujemo letnje sportske  i  zimske ski-kampove.

  1. godine klub skraćuje naziv i od tada nosi ime Champ 07.

Glavni moto sportskog kluba Champ 07 je stvaranje pozitivne sredine u kojoj deca uče, zabavljaju se i osećaju sigurno i pri tome usvajaju razne sportske veštine, a u okviru toga priprema deteta za život, rad i slobodno vreme.

Klub je registrovan u Ministarstvu prosvete i sporta Republike Srbije u upravi za sport pod brojem: 661-02-6052004-11, 23.09.2004. godine u Beogradu.