Revolution Slider Error: Slider with alias aktuelnost-2017-slovenija not found.
Maybe you mean: 'aktuelnost-tara2014' or 'aktuelnost-2014-nasi-sportisti-izlaze-na-borilista' or 'aktuelnost-2014-lavovi-za-prave-vrednosti' or 'aktuelnost-2014-novogodisnji-festival-odbojke' or 'aktuelnost-2014-izbori-sportiste-tima-i-trenera-za-2014-godinu' or 'aktuelnost-2014-donacija-novodisnjih-paketica-za-decje-selo'
0
shares
Podeli na Facebook-u
Podeli na Twitter-u
Podeli na Google+u
Podeli na LinkedIn-u
Podeli na Pinterest-u
+
Šta je ovo?

Drugari počelo je prijavljivanje za skijanje na Alpima; Krvavec u terminu od 07.jan do 15.jan 2017. Idealan program za grupe dece osnovnih i srednjih škola kao i porodica ljubitelje zimskih sportova.

Odličan smeštaj u termama Snovik koje pružaju jedinstveni oporavak nakon celodnevnog skijanja u termalnim bazenima( tem. vode 32c do 36c).

Smeštaj je u novim sobama  sličnim stanovima po opremljenosti tako sobe poseduju automatsku klimu,podno grejanje, kuhinju,tv,fen,wi-fi.. što pruža pravi užitak sedmodnevnog boravka.

Skijaški centar s najlepšim pogledom ima odlično uređene skijaške staze na nadmorskoj visini od 1450 m do 1971 m, što pruža odlične uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu. Nudi 30 km odlično uređenih skijaških staza te garantuje i 100 skijaških dana u svakoj sezoni. Staze su dinamične, po težini raznolike, primerene kako za rekreativne i profesionalne skijaše, tako i za skijaše početnike.

Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa.
U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Cene i program pogledajte u nastavku

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan – 07.januar 2017. (subota): Polazak grupe iz Beograda i Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima.
02.dan – 08.januar: Dolazak i smeštanje u apartmane Termi Snovik, nakon čega sledi odmor. Razonoda i korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa termi. Polazak na Krvevec kako bi se odabrala i rezervisala ski oprema u ranim popodnevnim satima. Povratak u Snovik u večernjim satima. Večera. Noćenje.
03.dan – 09.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u Snovik. Večera. Animacija i društvene igre na bazenu za decu.
04.dan – 10.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje i ski obuka prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Večera. Korišćenje bazena.
05.dan – 11.januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Treći dan ski obuke i rad sa decom, prema programu ski kampa. Nakon skijanja, povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za korišćenje bazena.
06.dan – 12.januar: Doručak. Odlazak na Krvavec. Skijanje na Krvavecu i  ski obuka, prema utvrđenom programu ski kampa. Nakon povratka sa kampa, sledi večera i slobodno vreme za vodene sportove.
07.dan – 13.januar: Doručak. Odlazak u ski centar Krvavec. Peti dan ski obuke i rad sa decom, a prema postavljenom programu ski kampa. Povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za bazen.
08.dan – 14.januar: Doručak. Odlazak u Krvavec. Poslednji, šesti dan ski obuke, prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Organizovana dodela diploma i nagrada za decu. Opciona večera (ukoliko želi da se večera pred put). Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.
09.dan – 15.januar: Dolazak u Beograd, Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

Cena za polaznike SkiBus ski kampa:
Pojedinačna cena za decu koja učestvuju na kampu iznosi: 379 evra.
Cena se odnosi samo na decu koja idu u osnovne škole. Za stariju decu, srednjoškolce, cena se uvećava za 60 evra i iznosi 439 evra.

Cena kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Snovik – Beograd.
– Šest polupansiona sa punih 7 dana boravka u apartmanskom naselju Terme Snovik. Ulazak u smeštaj u ranim jutarnjim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana je kasno popodne, tek nakon završenog skijanja.
– Šestodvevni skipas za skijalište Krvavec.
– Sve neophone transfere do skijališta.
– Korišćenje bazena i termalnog kompleksa Termi Snovik.
– Jedinstvenu metodologiju ski obuke dece u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 7 sati dnevno). Deca će biti podeljena u homogene grupe (maksimalno 10 polaznika) i sa njima će raditi njihovi mentori – instruktori skijanja sve vreme boravka na planini. Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe!
– Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 24 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Opciona večera zadnjega dana u Snoviku (nakon povratka sa skijanja a pre polaska za Beograd) – 8 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu doplatu, neophodno je da istu uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu „Krvavec“ na Krvavecu (na samoj stazi) – 36 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Rentiranje opreme se plaća vodiču u autobusu prilikom plaska.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu iz osnovnih škola i mlađu koja ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa i rada sa instruktorima, cena aranžmana je 310 evra.
Za srednjoškolce ovakav aranžman košta 370 evra.
Pojedinačna cena kompletnog aranžmama za odrasle (koji prate decu) iznosi 399 evra.

Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom i mestom u busu – 69 evra.
Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom na sopstvenom prevozu – gratis.

Ukoliko ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -40 evra; srednjoškolci -75 evra; odrasli -90 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -35 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.