Revolution Slider Error: Slider with alias aktuelnosti-2016-ski-kamp not found.
Maybe you mean: 'aktuelnost-tara2014' or 'aktuelnost-2014-nasi-sportisti-izlaze-na-borilista' or 'aktuelnost-2014-lavovi-za-prave-vrednosti' or 'aktuelnost-2014-novogodisnji-festival-odbojke' or 'aktuelnost-2014-izbori-sportiste-tima-i-trenera-za-2014-godinu' or 'aktuelnost-2014-donacija-novodisnjih-paketica-za-decje-selo'
0
shares
Podeli na Facebook-u
Podeli na Twitter-u
Podeli na Google+u
Podeli na LinkedIn-u
Podeli na Pinterest-u
+
Šta je ovo?

Naši sportisti i njihovi roditelji boravili su u Sloveniji (Krvavec) na jednom od najlepših skijališa od 10 do 18 januara. Oni koji su na put krenuli ne znajući da skijaju vraćaju se sa medaljom oko vrata i diplomom o položenom prvom kursu skijanja i uspomenom spuštajući se sa vrha skijališta (2.000m nadmorske visine). Ostali „znalci“ su prelazili i do 50km dnevno obilazeći sve staze i vrhove predivnih Julijanskih Alpa skijališta Krvavec.

Sa našim početnicima ski obuku radio je  Dr IGGY Igor Todorović dance zvezda 90-ih (Hit OČI BOJE DUGE). Pokazao je  veliko umeće i profesionalizam u radu sa najmlađima i na najbolji mogući način uveo ih u svet skijanja.

Nakon skijanja smo se opuštali u termalnim vodama Snovika (bazeni temp vode 32-36c).

Citat jedne devojčice koja je položila prvi kurs skijanja „Skijanje je bolje od mora,klizanja i vožnje bicikla“.

Naš skijaš Andrej Balint je nakon povratka iz Slovenije proslavio svoj 10-ti rođendan i poželeo je tortu sa svojim likom u skijaškoj opremi (sliku možete videti  u slajdu).

I za kraj citiramo jednog tatu koji je skijao sa nama „Program je toliko sadržajan tj.kvalitetan da nemam kada kafu da popijem“