0
shares
Podeli na Facebook-u
Podeli na Twitter-u
Podeli na Google+u
Podeli na LinkedIn-u
Podeli na Pinterest-u
+
Šta je ovo?

U terminu 11. – 17. januar 2016. tokom dečijeg zimskog raspusta, naš klub na Krvavecu organizuje u saradnji sa SkiBusom svoj tradicionalni dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgnuti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori.

Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polu pansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, izlet u Ljubljanu, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike našeg dečijeg ski kampa.

U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih.

PROGRAM PUTOVANJA

01. dan – 10. januar 2015. (nedelja): Polazak grupe sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima.
02. dan – 11. januar: Dolazak i smeštanje u apartmane Termi Snovik, nakon čega sledi odmor. Razonoda i korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa termi. Polazak na organizovan izlet u Ljubljanu (ili na Krvevec kako bi se odabrala i rezervisala ski oprema) u ranim popodnevnim satima. Nakon izleta, povratak u Snovik u večernjim satima. Večera. Noćenje.
03. dan – 12. januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u Snovik. Večera. Animacija i društvene igre na bazenu za decu. Prvi dan obuke neplivača.
04. dan – 13. januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje i ski obuka prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Večera. Korišćenje bazena i obuka neplivača.
05. dan – 14. januar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Treći dan ski obuke i rad sa decom, prema programu ski kampa. Nakon skijanja, povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za korišćenje bazena. Obuka neplivača.
06. dan – 15. januar: Doručak. Odlazak na Krvavec. Skijanje na Krvavecu i ski obuka, prema utvrđenom programu ski kampa. Nakon povratka sa kampa, sledi večera i slobodno vreme za vodene sportove.
07. dan – 16. januar: Doručak. Odlazak u ski centar Krvavec. Peti dan ski obuke i rad sa decom, a prema postavljenom programu ski kampa. Povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za bazen.
08. dan – 17. januar: Doručak. Odlazak u Krvavec. Poslednji, šesti dan ski obuke, prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Organizovana dodela diploma i nagrada za decu. Opciona večera (ukoliko želi da se večera pred put). Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.
09. dan – 18. januar: Dolazak u ranim jutarnjim satima.

Cena za polaznike ski kampa:

Pojedinačna cena za decu koja učestvuju na kampu iznosi: 369 evra.
Cena se odnosi samo na decu koja idu u osnovne škole. Za stariju decu, srednjoškolce, cena se uvećava za 30 evra.

Cena kampa uključuje:

– Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Snovik – Beograd. ( iz NS polazak na 40 putnika)
– Šest polu pansiona sa punih 7 dana boravka u apartmanskom naselju Terme Snovik.
– Šestodnevni skipas za skijalište Krvavec.
– Sve neophodne transfere do skijališta.
– Izlet u Ljubljanu, koji će se organizovati prvoga dana boravka u popodnevnim satima.
– Sedam dana boravka u apartmanima Termi Snovik, sa šest polu pansiona (ulazak u smeštaj je u ranim jutarnjim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana je kasno popodne, tek nakon završenog skijališta).
– Korišćenje bazena i termalnih kompleksa Termi Snovik.
– Obuku za decu neplivače.
– Jedinstvenu metodologiju ski obuke dece u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 7 sati dnevno). Deca će biti podeljena u homogene grupe (maksimalno 10 polaznika) i sa njima će raditi njihovi mentori – instruktori skijanja sve vreme boravka na planini. Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe!
– Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
– Nadzor dece od strane svojih mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:

– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osiguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godina) 23 evra za svih 7 dana boravka. Obavezna uplata pre polaska.
– Opciona večera zadnjega dana u restoranu Zajec (pre polaska za Beograd tj Novi Sad) – 8 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu doplatu, neophodno je da istu uplate pre polaska.
– Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu Raj na Krvavecu (na samoj stazi) – 36 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate pre polaska.
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate pre polaska.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:

Za decu iz osnovnih škola i mlađu koja ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa i rada sa instruktorima, cena aranžmana je 300 evra.
Za srednjoškolce ovakav aranžman košta 330 evra.
Pojedinačna cena kompletnog aranžmama za odrasle (koji prate decu) iznosi 385 evra.

Ukoliko ne koriste skipas, cena aranžmana se umanjuje: deca osnovna škola -40 evra; srednjoškolci -55 evra; odrasli -85 evra.