0
shares
Podeli na Facebook-u
Podeli na Twitter-u
Podeli na Google+u
Podeli na LinkedIn-u
Podeli na Pinterest-u
+
Šta je ovo?

SLOVENIJA-ITALIJA-AUSTRIJA
Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp
Bled – lux hotel Park****
03-10. januar 2018.

U terminu 03 – 10. januara 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, Champ 07 na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu skipasa Slovenski Alpi i to: Krvavec (SLO), Vogel (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Kanin – Sella Nevea (SLO – IT) i Arnoldstein (A). Smeštaj je u lux hotelu Park**** na Bledu (hotel Park je luksuzni hotel grupacije hotela Sava i jedan je od najboljih hotela na Bledu). Usluga je na bazi polupansiona. Svi učesnici ovoga programa imaju mogućnost opcionog ručka na svim skijalištima u kojima se bude skijalo, po beneficiranom cenama.

Šestodnevni Slovenian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od navedenih šest ski centara sa jedinstvenom skipas karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva 4 časa ski obuke (2 časa prepodne i 2 časa popodne). U međuvremenu, deca su na skijalištu pod nadzorom trenera ili slobodno skijaju sa roditeljima.

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan – 03.januar: Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Ljubljanu u popodnevnim satima. Dvočasovno šetanje i razgledanje centralnog dela slovenačke prestonice.
Dolazak na Bled u kasnim popodnevnim satima. Smeštanje u hotel Park (ulazak u izabrane sobe). Rentiranje ski opreme za one koji nemaju sopstvenu ski opremu. Slobodno vreme. Večera u hotelu. Noćenje.

02-06.dan – 04-08.januar: Doručak u hotelu. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi ski, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin – Sella Nevea i Arnoldstein). Koordinator kampa će odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika isl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera u hotelu.

07.dan – 09.januar: Doručak u hotelu. Odlazak na izabrano skijalište (jedno od 6 skijališta koje je u sistmu skipasa Slovenski Alpi). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

07.dan – 10.januar. Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

CENA kompletnog aranžmana za one koji ne učestvuju u ski kampu (ne koriste uslugu ski škole u okviru kampa):

* deca 0-6 godina – 100 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima – 355 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca) – 420 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 499 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 515 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu – za svu decu (od 6 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi 50 evra.

Ukoliko se ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje:
deca osnovna škola – 70 evra; srednjoškolci – 80 evra; odrasli – 110 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se kompletno u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za – 25 evra.

Cena skijaškog kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad.
– Šest polupansiona u hotelu Park (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima – obezbeđen late check-out).
– Korišćenje bazena i dodatnih sadržaja u hotelu Park 4*
– Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf (udaljenost 2 min od hotela Park).
– Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
– Sve neophone transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
– Izlet u Ljubljanu – dvočasovni obilazak centralnog dela Ljubljane.
– Participaciju za skijaški kamp, odnosno ski školu za decu u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 4 časa ski obuke dnevno).
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.
Cena ne uključuje:
– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godina) 24 evra, za svih 7 dana boraka. Plaća se pre polaska.
– Opcionu doplatu za 6 ručkova na samim skijalištima na kojima se bude skijalo u okviru programa. Ručkovi će biti unapred organizovani, a cene beneficirane za našu grupu – iznose 5-7 evra u zavisnosti od konkretnog skijališta. Plaćanje je na licu mesta u samim restoranima.
– Opcionu doplatu za poslednju, sedmu večeru u hotelu (ne spada u uslugu 6 polupansiona), neposredno pred povratak – po beneficiranoj ceni od 10 evra (gosti sami plaćaju na recepciji hotela).
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Polaznici ovog programa nisu u obavezi da rentiraju opremu, ukoliko poseduju sopstvenu.

Prijave i uplate do 25.decembra 2017

064 65 21 282 Bogdan