0
shares
Podeli na Facebook-u
Podeli na Twitter-u
Podeli na Google+u
Podeli na LinkedIn-u
Podeli na Pinterest-u
+
Šta je ovo?

SLOVENIJA

Porodični i dečiji ski-safari skijaški kamp

Bled – lux hotel Savica****
06-12. januar 2019.

U terminu 06 – 12. januara 2019. tokom dečijeg zimskog raspusta, Champ 07 na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu skipasa Slovenski Alpi i to: Krvavec (SLO), Vogel (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO). Smeštaj je u lux hotelu Savica**** na Bledu. Usluga je na bazi polupansiona. Večera je restoranu Panorama (50m od našeg hotela) koji se nalazi na samom jezeru.

Šestodnevni Slovenian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od navedenih ski centara sa jedinstvenom skipas karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva izbor između 4 časa ski obuke ili 8 časova ski obuke dnevno (1 čas = 45min)

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan – 05.januar: Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima (23.30h) ili ranim jutarnjim (05h) u zavisnosti od dogovora sa skijašima. Dolazak u Ljubljanu u prepodnevnim satima.
Dolazak na Bled u hotel oko 14h zavisi od zadržavanja na granici. Smeštanje u hotel (ulazak u izabrane sobe). Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

02-06.dan – 07-11.januar: Doručak u hotelu. Odlazak na Krvavec rentanje opreme (ponedeljak 7 jan). Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi ski, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno). Koordinator kampa će odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika isl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera.

07.dan – 12.januar: Doručak u hotelu. Odlazak na izabrano skijalište (jedno od skijališta koje je u sistmu skipasa Slovenski Alpi). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18:00. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

08.dan – 13.januar. Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

CENA kompletnog aranžmana za one koji ne učestvuju u ski kampu (ne koriste uslugu ski škole u okviru kampa):

* deca 0-6 godina – 125 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima (odnosno sa dve odrasle osobe) – 355 evra.
* deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca) – 420 evra.
* srednjoškolci, deca 15-18 god. – 499 evra.
* odrasli (stariji od 18 god) – 520 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu – za svu decu (od 6 do 18 god), odnosno za uslugu ski obuke iznosi

za 4 časa ski obuke dnevno 90 eur (za svih 6 dana)

za 8 časova ski obuke dnevno 120 eur za (svih 6 dana)

Ukoliko se ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje:
deca osnovna škola – 70 evra; srednjoškolci – 80 evra; odrasli – 110 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se kompletno u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za – 25 evra.

Cena skijaškog kampa uključuje:
– Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad.
– Šest polupansiona u hotelu Savica (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima – obezbeđen late check-out).
– Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf (udaljenost 2 min od hotela Savica).
– Šestodvevni skipas Slovenski Alpi.
– Sve neophone transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
– Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24h dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.
Cena ne uključuje:
– Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 20 evra, a za odrasle (starije od 12 godina) 35 evra, za svih 7 dana boravka. Plaća se pre polaska.
– Opcionu doplatu za poslednju, sedmu večeru u hotelu (ne spada u uslugu 6 polupansiona), neposredno pred povratak – po beneficiranoj ceni od 11 evra (gosti sami plaćaju na recepciji hotela).
– Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 45 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Polaznici ovog programa nisu u obavezi da rentiraju opremu, ukoliko poseduju sopstvenu.

Prijave i uplate do 25.decembra 2018

064 65 21 282 Bogdan